Passagerare 2
Vuxen
Barn
1.Barn Ålder
0 - 13 Ålder
-
+
2.Barn Ålder
0 - 13 Ålder
-
+
3.Barn Ålder
0 - 13 Ålder
-
+
4.Barn Ålder
0 - 13 Ålder
-
+
Ok
Lägg till rum

Antalya Golf Klub

Översikt
Antalya Golf Club ligger i den golfrika regionen Belek, Turkiet, och är föga förvånande en av de mest populära golfklubbarna i området, och dess rykte är legendariskt bland golfare i Europa. Det har detta rykte att tacka för sina två enastående golfbanor, otroliga faciliteter, välutrustat klubbhus och utmärkt service av hög kvalitet.
Den bör definitivt betraktas som en bana som måste spelas, särskilt när du är på en golfsemester i Turkiet, och kommer säkerligen att glädja alla medlemmar i din grupp med sin dynamiska och lättillgängliga design.
Var noga med att kolla in det utmärkta moderna klubbhuset när du är på Antalya GC eftersom det har ett antal utmärkta faciliteter inklusive ett träningssortiment, välsorterad proshop och en utmärkt restaurang/bar.

Golfbanor på Antalya Golf Club

PGA Sultan
Översikt
Mästerskapet PGA Sultan Course på Antalya Golf Club är ett måste för golfare som besöker Belek. En krävande runda väntar, men en som erbjuder spektakulära vyer överallt. 1:a teeslaget är tight och testar med vatten till vänster och höger och det finns ingen laddning när du når den 18:e; en förhöjd tee med mer vatten bekvämt i spel. En riktig utmaning för alla.

Pascha
Pasha-banan på Antalya Golf Club mäter 6 269 yards, kort med modern standard, men ger ändå alla nivåer av golfare ett riktigt test. Denna välskötta layout är mycket populär bland många golfare, med en mängd attraktiva och tilltalande hål. Vatten spelar in på ett antal hål och greenerna och fairways har ett gott rykte, hålls i perfekt skick året runt; erbjuder ett njutbart test av golf i lugna omgivningar.
Översikt
Den inbjudande 6 269-yard par 72 kan se ut som ett lätt test, men låt dig inte luras; denna välskötta layout är mycket populär bland många typer av golfare på grund av dess tilltalande. Vatten spelar in på ett antal hål och greenerna och fairways har ett gott rykte; ett njutbart test av golf i lugna omgivningar.

Boende nära Antalya Golf Club
Kempinski Hotel The Dome
Sirene Belek Hotel
Deluxe Land View - 3 GreenFee - All inklusive
9.249 SEK
Boka Nu
STANDARD JUNIOR SUITE Trädgårdsutsikt - 2 GreenFee - All inklusive
10.249 SEK
Boka Nu
Rum Standard med utsikt över land - 3 GreenFee - All inklusive
10.449 SEK
Boka Nu
2 Greenfee - Standard Room Side Sea View(main building) - All inklusive
11.098 SEK
Boka Nu
2 Greenfee - Standard Room Garden View(main building) - All inklusive
11.798 SEK
Boka Nu
Rum Standard med utsikt över land - 3 GreenFee - All inklusive
12.549 SEK
Boka Nu
2 Greenfee-Superior room Golf view - All inklusive
15.298 SEK
Boka Nu
MailingTitle

E-mail innehåll

MailingNamn
MailingEfterNamn
E-Mail
Ok

Skicka ett e-postmeddelande har lyckats

Varning

Skicka ett e-postmeddelande misslyckades