Passagerare 2
Vuxen
Barn
1.Barn Ålder
0 - 13 Ålder
-
+
2.Barn Ålder
0 - 13 Ålder
-
+
3.Barn Ålder
0 - 13 Ålder
-
+
4.Barn Ålder
0 - 13 Ålder
-
+
Ok
Lägg till rum

Portugal

Golfresor i Portugal
Golf har blivit mer internationell än någonsin, med golfare som reser långt och brett för att spela nya och spännande banor. Men år efter år återvänder tusentals golfare till Portugal för att spela de otroliga banorna där, varför? Eftersom kvaliteten och tätheten av mästerskapsgolf i Portugal är oöverträffad i Europa.
De senaste åren har all inclusive-golfsemestern blivit ganska populär i Portugal, och det finns få bättre känslor i golf än den härliga portugisiska solen som skiner ner på dig, med Algarves böljande kullar vid dina fötter.

Golf i Portugal
Även om Algarve fortfarande, utan tvekan, är den mest populära regionen för en golfsemester i Portugal, är golflandskapet i landet mer varierat än någonsin. Omgiven av Atlanten har Madeiras och Azorernas hisnande skönhet på ön blivit ett populärt val för dem som är villiga att resa längre bort.
Närmare hemmet ligger Lissabonregionen och de stigande stjärnorna inom europeisk golf, med en mängd utmärkta layouter inom bekvämt räckhåll från den livliga portugisiska staden. Oavsett om du deltar i Portugal Masters eller en klassisk termin i Algarve, kommer du säkerligen att ha en golftermin att minnas.

Algarve
Algarve är nummer ett för en golfsemester i Portugal. Med en mängd fenomenala mästerskapsbanor, från klipporna i Vale do Lobo till den fantastiska kustutsikten vid Onyria Palmares, är det lätt att förstå varför så många golfare flockas hit varje år.

Lissabon
Lissabon har blivit en av de mest populära golfresorterna i Portugal under de senaste åren, och erbjuder en idealisk kombination av lyx golf och en smak av äkta portugisisk kultur. Huvudstaden är ett pulserande nav av aktiviteter, med andra saker att göra när du inte är på fairways.

Vilamoura
Med ett antal förstklassiga golfbanor inom några minuter är Vilamoura den mest populära golfdestinationen i Algarve. Förutom denna obegränsade golf, flockas besökare till det portugisiska paradiset för att sitta berömt pulserande nattliv.
T2 lägenhet på Village - 5 GreenFee - Inga måltider
8.898 SEK
Boka Nu
5 Green Fee - twin Garden - Frukost ingår
11.498 SEK
Boka Nu
Dubbelrum Classic - 5 Green Fee - Frukost ingår
11.649 SEK
Boka Nu
MailingTitle

E-mail innehåll

MailingNamn
MailingEfterNamn
E-Mail
Ok

Skicka ett e-postmeddelande har lyckats

Varning

Skicka ett e-postmeddelande misslyckades