Passagerare 2
Vuxen
Barn
1.Barn Ålder
0 - 13 Ålder
-
+
2.Barn Ålder
0 - 13 Ålder
-
+
3.Barn Ålder
0 - 13 Ålder
-
+
4.Barn Ålder
0 - 13 Ålder
-
+
Ok
Lägg till rum

Sueno Golf Klubb

Sueno golf klubb
Golfbanor
Det tar bara några minuter att ta sig från ditt rum till 1:a tee på en av de två fantastiska golfbanorna på plats, Dunes and the Pines – vilket gör Sueno golf extremt populär bland gästerna. Det finns också en välsorterad proshop samt Sueno Golf Academy där du kan använda driving range, chippingområde och puttinggreen för att förbereda ditt rum.

Pines golfbana översikt
Stil: Parkland
De fantastiska golfbanorna Dunes and Pines utgör den ständigt populära Sueno Golf Club. De två vackra layouterna vävs oändligt genom 1500 tunnland tallar, med massor av sjöar att kämpa med under dina rundor. Dessa två banor, som förbises av det 5-stjärniga hotellet, erbjuder en dramatisk finish till en halvö-green.
Par-72 Pines är designad av den välkända golfbanearkitekturfirman PGA Design Consulting och är Sueno Golf Resorts signaturbana och helt enkelt en golfspelares dröm. Välskötta fairways glider lyckligt genom skogbevuxna omgivningar, medan många perfekt presenterade ögreener väntar på dig. Förvisso den svåraste av de två banorna, layouten skapar en utmaning för golfaren med låg handikapp, och är verkligen en potentiell utmanare till PGA European Tour.
Signaturhål
Pines-banan på Sueno har många extraordinära hål att välja mellan och vilket nummer som helst kan betraktas som signaturen. Men, par-4 12:e hålet får vår röst, placerat bland gamla tallar med en dogleg rätt, spelarna måste kliva över träden för att landa på en smal fairway och spela in i en green skyddad av två stora bunkrar och fler träd. Även om det är relativt kort på 374 yards, är det verkligen ett tankehål eftersom råkraft sannolikt inte kommer att hjälpa dig.

Dunes Golfbana översikt
Stil: Parkland
Dunes och Pines-banorna på Sueno Golf Club, som förbises av 5*-hotellet, är två 18-håls mästerskapsbanor som kommer att göra dig häpen. Alla 36 hål ligger i en vacker miljö med massor av sjöar och tallar att kämpa med.
Dunes-banan på Sueno Golf Resort är ett måste när du bor på hotellet. Väl utformad och placerad i en liknande miljö som Pines, gör banan smart användning av den naturliga miljön och kommer att ge enorm njutning. Även om par 69-layouten inte är den längsta, är den ett bra test, inklusive ögreener, avfallsbunkrar och pittoreska kustlandskap. En golfsemester på Sueno borde verkligen innehålla båda banorna för variation och tillfredsställelse.

Boende nära Sueno Golf Club
Sueno Hotels Deluxe Belek
Sueno Hotels Deluxe Belek har fantastiska faciliteter och två av de bästa golfbanorna i Turkiet, The Pines and Dunes Courses. Denna plats erbjuder den perfekta platsen för din turkiska golfsemester.
Sueno Hotell Golf Belek
Sueno Hotels Golf Belek 5* är designad med avkoppling i åtanke, med allt du behöver på ett perfekt läge. Med fantastiska faciliteter och två mästerskapsbanor finns det få bättre golfresorter i världen.
Deluxe Land View - 3 GreenFee - All inklusive
9.249 SEK
Boka Nu
STANDARD JUNIOR SUITE Trädgårdsutsikt - 2 GreenFee - All inklusive
10.249 SEK
Boka Nu
Rum Standard med utsikt över land - 3 GreenFee - All inklusive
10.449 SEK
Boka Nu
2 Greenfee - Standard Room Side Sea View(main building) - All inklusive
11.098 SEK
Boka Nu
2 Greenfee - Standard Room Garden View(main building) - All inklusive
11.798 SEK
Boka Nu
Rum Standard med utsikt över land - 3 GreenFee - All inklusive
12.549 SEK
Boka Nu
2 Greenfee-Superior room Golf view - All inklusive
15.298 SEK
Boka Nu
MailingTitle

E-mail innehåll

MailingNamn
MailingEfterNamn
E-Mail
Ok

Skicka ett e-postmeddelande har lyckats

Varning

Skicka ett e-postmeddelande misslyckades