Karta

Cornelia De Luxe Resort Rumsalternativ

Sök efter tillgängliga rumspriser!
Om oss
Cornelia De Luxe Resort
Översikt
Oavsett om du kommer som en grupp, familj eller par, kommer den häpnadsväckande mängden faciliteter på denna 5* plats att säkerställa att det finns något för alla. Med 12 barer och restauranger, ett urval av rum och sviter och ett överlägset spa är Cornelia Deluxe den perfekta golfresorten.

Golfbanor
Den Nick Faldo designade, 27-håls Cornelia Golf Club ligger längs vägen från resorten och består av The Faldo King Course, Faldo Queen Course och Faldo Prince Course. Med andra tränings- och undervisningsfaciliteter på plats, alla på plats, är Cornelia ett paradis för golfare.

Boende
Cornelia De Luxe, som beskrivs som "ett paradis av modern arkitektur", erbjuder en elegant och unik upplevelse som passar både golfare och icke-golfare med de flesta rum med havsutsikt. Med 358 välutrustade rum och sviter, alla utrustade med luftkonditionering, badkar (endast standardrum) och dusch, har Cornelia allt du behöver för en bekväm vistelse.
Om du verkligen vill koppla av med stil är det värt att notera att genom att uppgradera ditt rum till sviterna i två plan kommer gästerna att placeras bredvid en av poolerna med direkt tillgång till vattnet via din egen trätrappa.

Restaurang och barer
Denna fantastiska 5*-anläggning ligger i hjärtat av Belek och har inte mindre än fem à la carte-restauranger (två tillgängliga under vintersäsongen) och sju barer (tre tillgängliga under vintersäsongen), varav en erbjuder 24-timmarsservice . För traditionella turkiska rätter bör du besöka husets restaurang Nazar. Eller om du vill ha något som inte är lokalt, Florian, Hedera och Thai-Pen erbjuder restauranger över hela världen.

Spa & Fritid
Cornelia De Luxe Resort har ett brett utbud av aktiviteter tillgängliga för alla gäster. Från volleyboll till skytte, vattenpolo till tennis, det finns något för alla. Med ett stort urval av pooler att välja mellan samt en privat strand att njuta av, har hotellet allt du behöver under dagen.
Däremot kommer de lugna poolerna och spafaciliteterna, komplett med bastu och turkiskt bad, att se till att du känner dig helt utvilad. Spaet ligger på hotellet och har en härlig avslappnad atmosfär och fullt utbildad personal ser till att alla dina behov tillgodoses. Beställ en massage efter golf för att känna dig helt avslappnad vid middagen. Fullt utbildade kosmetologer finns också tillgängliga för hår- och skönhetsbehandlingar.

Plats
Cornelia De Luxe Resort är idealiskt beläget 45 minuter från Antalyas internationella flygplats i Belek, Turkiet.

Närliggande
Från båtturer till parasailing, det finns mycket att göra på närliggande Cornelia De Luxe Beach. Alla aktiviteter är designade för att passa nybörjare, så det finns ingen anledning att inte ge dem ett försök. För fler aktiviteter som passar både grupper och familjer är Troy Aqua Park en fantastisk dag ute. Eller om du vill uppleva en del av historien som Turkiet har att erbjuda är de romerska ruinerna av Perge en mycket intressant plats att besöka.

Cornelia De Luxe Resort Foton och videor

med början från..
Lägsta pris och datum
MailingTitle

E-mail innehåll

MailingNamn
MailingEfterNamn
E-Mail
Ok

Skicka ett e-postmeddelande har lyckats

Varning

Skicka ett e-postmeddelande misslyckades