Karta

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa Rumsalternativ

Sök efter tillgängliga rumspriser!
Om oss
Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Översikt 
Cornelia Diamond Golf Resort & Spa är en fantastisk femstjärnig plats med allt du någonsin kan önska eller behöver från en golfsemester till Turkiet. Det lyxiga boendet och faciliteterna kommer att säkerställa att du alltid är bekväm, och 27-håls golfbanan garanterar att du aldrig kommer att bli uttråkad på detta fantastiska hotell.
En golfare kan inte åka till Belek utan att prova några av de fantastiska golferbjudandena nära till hands. Kombinera detta med fantastiska hotellfaciliteter och ett fantastiskt klimat, Cornelia Diamond Golf Resort & Spa har verkligen något för alla.

Golfbanor
Cornelia Golf Club ligger 10 minuters promenad på vägen från Cornelia Diamond och ståtar med tre magnifika slingor av 9 - Faldo King, Faldo Queen och Faldo Prince. Om du vill spela någon annanstans, är Belek fullt av fantastiska golfbanor, alla inom bekvämt reseavstånd från Cornelia Diamond Hotel.

Boende
Cornelia Diamond Turkey är en perfekt definition av vad ett femstjärnigt hotell ska vara; från boende till mat, varje aspekt av detta hotell är av högsta möjliga standard. Anläggningen har 571 vackra rum, som är uppdelade i Standard, Garden Family och Lake Family Rooms, och Diamond Suites, Golf Suites, Blue Suites och Presidential Suites, med den extra möjligheten till Lake Villas and Houses.
Varje rum är elegant inrett och ger maximal komfort för att skapa den perfekta viloplatsen efter en utmanande dag på golfbanan. Rummen är utrustade med luftkonditionering, safe, hårtork, telefon, badkar och dusch, minibar, internetuppkoppling, LCD-TV och 24-timmars rumsservice.

Restaurang och barer
Cornelia Diamond Resort är inget vanligt all inclusive-hotell. Cornelia Diamond har lärt sig av den stora framgången med sitt systerhotell (Cornelia Deluxe), och har ett fantastiskt urval av barer och restauranger att välja mellan. Det finns nio à la carte-restauranger att välja mellan, med fyra eller fem öppna under vintersäsongen. Snacks är också lätt tillgängliga från idealiskt belägna områden utspridda runt hotellet.
Sapore är värd för en smak av Medelhavet, Sumach kommer att ge dig en autentisk smak av traditionell turkisk mat och för något lite längre bort kan du äta på Tai Pen för en Fjärran Östern-måltid med en unik twist. Observera att alla måltider måste förbokas på resorten.
Cornelia Diamond har häpnadsväckande 13 barer (åtta tillgängliga under vintersäsongen) och kaféer att välja mellan, alla med sin egen karaktär för att passa alla humör. Koppla av i lugn och ro efter en ansträngande golfrunda i Spa Bar, eller fira din seger i Moulin Rose Bar. Varje bar har ett brett urval av öl och sprit. Det finns två barer som är öppna 24 timmar om sommaren, varav en är öppen på vintern.

Spa & Fritid
Om du inte är på golfbanan, varför inte dra nytta av det fantastiska utbudet av aktiviteter som finns tillgängliga för dig? Från minifotboll till bågskytte, tennis till vattenpolo, Cornelia Diamond Belek är säker på att tillgodose behoven hos även de mest aktiva gästerna. Däremot erbjuder spaet dig en chans att koppla av och varva ner i ren lyx, komplett med turkiska bad, bastur och behandlingsrum. Det finns också åtta pooler som gästerna kan välja mellan.

Närliggande
Troy Aqua Park är en fantastisk vattenpark, perfekt för familjer. Det finns gott om rutschbanor och pooler att prova, inklusive en lazy river. Det finns också ett delfinarium där det regelbundet finns shower som barn kommer att älska. Perge är en fascinerande historisk plats med rester av antika grekiska och romerska stadsruiner, inklusive bad och en stadion.
Aspendos ligger bara en kort bit från Belek och har även några intressanta ruiner att kolla in. Den majestätiska romerska amfiteatern är i utmärkt skick här, där de fortfarande håller konserter.

Plats
Cornelia Diamond ligger i Belek, Turkiet, bara 45 km från Antalya City och 23 km från Antalyas flygplats.

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa Foton och videor

med början från..
Lägsta pris och datum
MailingTitle

E-mail innehåll

MailingNamn
MailingEfterNamn
E-Mail
Ok

Skicka ett e-postmeddelande har lyckats

Varning

Skicka ett e-postmeddelande misslyckades