Karta

Sirene Belek Hotel Rumsalternativ

Sök efter tillgängliga rumspriser!
Om oss
Sirene Belek Hotel

Sirene Belek Hotel har allt du kan tänkas önska dig av en fantastisk golfsemester i Turkiet, komplett med femstjärnigt lyxigt boende och ett härligt klimat för att uppleva de många banorna i världsklass som omger regionen.

Boende
Det arkitektoniskt fantastiska hotellet har 250 rum kompletta med öppna balkonger och panoramautsikt över havet. I de stora sviterna kan gästerna uppleva luftiga rum kompletterade med lounger och platt-TV, en matplats och ett lyxigt badrum med badkar och tillbehör. Hotellet erbjuder också ett urval av villor, som inkluderar balkonger och trädgårdar, perfekta för golfgrupper.

Golfbanor
Sirene Belek Hotel har två utmärkta banor som ligger på marken för Antalya Golf Club i världsklass. Detta inkluderar den krävande PGA Sultan Course och den populära Pasha Course, som båda kompletteras av spektakulära vyer överallt. Gästerna kan också uppleva ett överflöd av omgivande banor, inklusive National Golf Club, Cornelia Golf Club, Gloria Golf Club och Maxx Royal Montgomerie Club.

Restaurang och barer
Detta hotell skämmer bort gästerna med sina stora matställen som visar upp utmärkta exempel på turkiskt och globalt kök. Med fem unika restauranger utspridda runt komplexet, som serverar en mängd olika italienska, skaldjursrätter, sydamerikanska och traditionella turkiska rätter, skapade av kockar av högsta kvalitet, kommer du vara säker på att hitta något som passar din smak.
Sirene Belek Hotel har också skapat sex exklusiva barer på hela hotellet som gästerna kan njuta av. Från strandbarer till sportbarer, det finns mycket att välja på. Vi rekommenderar Blacky Bar, som har ett disco för dig som vill ha en utekväll utan att behöva lämna hotellet.

Spa & Fritid
Sanitas Spa är en stor kontrast till golf; de expertutbildade terapeuterna erbjuder ett brett urval av bra behandlingar, inklusive olika massagebehandlingar, en bastu och ett traditionellt turkiskt bad. Detta är det perfekta sättet att ladda om efter en lång runda på golfbanan, redo för kvällen framför dig.
Gästerna kan också dra nytta av några av de fantastiska fritidsfaciliteterna på plats. Dessa inkluderar ett antal pooler, en hälsoklubb, tennisbanor med lektioner och bordtennis. Hotellet har ett perfekt läge på stranden och erbjuder utmärkta tjänster för att hålla dig helt avslappnad och föryngrad med handduksservice samt drinkar och snacks från den livliga strandbaren.

Närliggande
Belek ligger i den historiska Antalya-regionen med resterna av antika grekiska och romerska stadsruiner, inklusive fantastiska bad och arenor. Det är också hem till Troy Aqua Park, en fantastisk dag ute med massor av rutschkanor och pooler att prova, inklusive lazy river.

Plats
Sirene Belek Hotel ligger på Turkiets södra Medelhavskust och bara en kort 30-minuters bilresa från Antalyas internationella flygplats.

Sirene Belek Hotel Foton och videor

med början från..
Lägsta pris och datum
MailingTitle

E-mail innehåll

MailingNamn
MailingEfterNamn
E-Mail
Ok

Skicka ett e-postmeddelande har lyckats

Varning

Skicka ett e-postmeddelande misslyckades