Karta

Sueno Golf Belek Hotel Rumsalternativ

Sök efter tillgängliga rumspriser!
Om oss
Sueno Hotell Golf Belek

Översikt
Beläget i hjärtat av Belek, Turkiet, kommer det femstjärniga lyxhotellet Sueno Golf Hotel att uppfylla alla dina behov för en verkligt lyxig semester. Sueno Hotels Golf Belek designades med golfaren i åtanke; mindre än fem minuter från rum till tee är detta ett av de enda hotellen i Belek med två golfbanor på plats. Detta är ett idealiskt val för ditt all-inclusive golfpaket i Turkiet och är förståeligt nog en av våra storsäljare.

Golfbanor
Det tar bara några minuter att ta sig från ditt rum till 1:a tee på en av de två fantastiska golfbanorna på plats, Dunes and the Pines – vilket gör Sueno golf extremt populär bland gästerna. Det finns också en välsorterad proshop samt Sueno Golf Academy där du kan använda driving range, chippingområde och puttinggreen för att förbereda ditt spel.

Boende
Det finns 174 rum på Sueno Golf Resort - fördelade på 86 standardrum, 71 seniorrum, 7 juniorsviter och 2 kungsviter, 2 kungliga sviter och 4 jacuzzisviter - alla med luftkonditionering, plasma satellit-TV och balkong. Varje rum har lyxen att ha en fantastisk havsutsikt eller utsikt över de två fantastiska banorna på Sueno Golf Club.

Restaurang och barer
Mat och dryck på Sueno Golf Hotel är ren lyx med tre restauranger, varav två à la carte, och åtta barer över hela resorten. Utsikten från de tre restaurangerna är ett perfekt komplement till det fina köket som erbjuds; lugnet och lugnet som omger hotellet gör detta till en helt unik matupplevelse.

Spa & Fritid
Om du inte är golfspelare kommer Sueno Golf Resort se till att underhålla dig hela dagen. Hotellet erbjuder lyxiga pooler, både inomhus och utomhus, samt en barnpool. Sueno Hotels Golf Belek har också ett lyxigt spacenter som inkluderar ett traditionellt turkiskt bad och massor av behandlingar som erbjuds, inklusive massage, ansiktsbehandlingar och före/efter golfbehandlingar.

Plats
Sueno Golf Belek ligger längs Turkiets berömda Gulf Coast, nära Belek Beach och bara 45 minuter från Antalyas internationella flygplats.

Aktiviteter på plats
För de mer aktiva gästerna har hotellet en fotbollsplan, tennisbanor och en bowlinghall. Alternativt varför inte prova biografen eller kanske "Game Land" som kommer komplett med bordtennis, biljard och arkadspel. Sueno Hotels Golf Belek kommer garanterat att underhålla dig under din golfsemester i Turkiet.

Närliggande
Om du letar efter aktiviteter utanför resorten kommer du inte att bli besviken. Troy Aqua Park är en fantastisk vattenpark, perfekt för familjer, med massor av pooler att prova, inklusive en lazy river. Det finns också ett akvarium med delfiner, med regelbundna shower som barnen kommer att älska. Perge är en fascinerande historisk plats med rester av antika grekiska och romerska stadsruiner, inklusive bad och en stadion. Aspendos ligger bara en kort bit från Belek och har även några intressanta ruiner att kolla in - här finns en majestätisk romersk amfiteater i utmärkt skick där de fortfarande håller konserter.

Sueno Golf Belek Hotel Foton och videor

med början från..
Lägsta pris och datum
MailingTitle

E-mail innehåll

MailingNamn
MailingEfterNamn
E-Mail
Ok

Skicka ett e-postmeddelande har lyckats

Varning

Skicka ett e-postmeddelande misslyckades