Karta

Titanic Deluxe Golf Belek Rumsalternativ

Sök efter tillgängliga rumspriser!
Om oss
Titanic Deluxe Belek

Översikt
Titanic Deluxe Belek ligger på över 170 tusen kvadratmeter i en fantastisk 5-stjärnig all-inclusive-resort och är till hands för att ge dig din drömgolfsemester i Turkiet. Med 600 rum, oöverträffade faciliteter och ett vackert läge vid kusten kommer du att kämpa för att hitta en bättre bas för din semester någon annanstans.
Det finns så mycket att erbjuda på resorten, från att koppla av i spaet till att njuta av olika sporter och aktiviteter på plats.

Golfbanor
När du bor i Belek är du välsignad med ett av de mest golfbefolkade områdena i Europa. Cullinan Links Golf Club är den närmaste golfbanan och erbjuder en händelserik runda med fantastisk natur överallt. Andra toppbanor i området inkluderar Montgomerie Maxx, Carya och PGA Sultan Course.

Boende
Med 600 rum och över 10 olika rumstyper är golfare säker på att hitta rätt paket och boende för dem. Alla dessa vackert inredda rum har som standard minibar, kaffekokare, LED-TV, gratis Wi-Fi, värdeskåp och eget badrum. Så kort sagt, allt du behöver för att få ut det mesta av din semester.

Restaurang och barer
Att äta och äta är lite synonymt med Titanic Belek. Det finns inte mindre än 10 restauranger på plats, särskilt hotellets huvudrestaurang, La Paglia – en italiensk à la carte-anläggning, och Hasir som serverar lokala turkiska rätter. Dessutom finns det en kombination av 14 olika barer. Gästerna kan dra full nytta av de många pool- och strandbarerna, den lokala irländska puben och till och med hotellets nattklubb - Eternity.

Spa & Fritid
Hotellets BeFINE Spa erbjuder gästerna en unik och oförglömlig avkopplingsupplevelse. Välj mellan en mängd olika behandlingar, med de extra fördelarna med fyra relaxpooler, en saltvattenpool, turkiska bad och relaxrum.
Sport är en annan sak som Titanic gör väldigt bra. Välj mellan fotboll, tennis och till och med simning i deras olympiska pool. För att lägga till detta finns det också ett tvåvånings fitnesscenter där gästerna kan hålla en hälsosam kost.

Plats
Titanic Resort är en av de finaste semesterorterna längs kusten och ligger cirka 45 minuter öster om Antalyas flygplats.

Närliggande
Om du vill ha en dag utanför anläggningen rekommenderar vi en dagstur till Koprulu Canyon National Park, där gästerna kan utforska hisnande landskap och vackra berg. Alternativt kan du upptäcka antika grekiska och romerska ruiner i staden Perge.

Titanic Deluxe Golf Belek Foton och videor

med början från..
Lägsta pris och datum
MailingTitle

E-mail innehåll

MailingNamn
MailingEfterNamn
E-Mail
Ok

Skicka ett e-postmeddelande har lyckats

Varning

Skicka ett e-postmeddelande misslyckades