Passagerare 2
Vuxen
Barn
1.Barn Ålder
0 - 13 Ålder
-
+
2.Barn Ålder
0 - 13 Ålder
-
+
3.Barn Ålder
0 - 13 Ålder
-
+
4.Barn Ålder
0 - 13 Ålder
-
+
Ok
Lägg till rum

Atalaya Golf Klubb

ATALAYA GOLF
The Old Course
Atalaya's Old Course öppnade först 1968 och är en av de finaste banorna på Costa del Sol. De breda, generösa fairways böljar mjukt mellan mogna träd och blommande buskar, vilket ger skugga och färg året runt. De ofta förhöjda greenerna kan göra klubbvalet intressant, och deras subtila konturer kräver noggrann bedömning för att sänka de allra viktigaste puttarna.
Den gamla gränden är idealisk för promenader och erbjuder magnifik utsikt över La Concha och Medelhavet, samt sjöar och vattendrag befolkade av många arter av sjöfågel, inklusive våra två bofasta svanpar.
The Old Course ritades av Bernard von Limburger, en av Tysklands ledande golfbanearkitekter, ansvarig för 74 europeiska banor. Med utgångspunkt i detta arv hanterar vi en flerårig investeringsstrategi för att upprätthålla och förbättra presentationen och spelbarheten av Old Course. Varje år är Atalaya värd för ett antal professionella turneringar, samtidigt som det alltid erbjuder ett rättvist test av golf för spelare på alla nivåer.
Ett välsorterat café välkomnar dig i början av din runda, kompletterat med ett intilliggande omfattande träningsområde för korta spel, medan Atalaya Golf Academy, intill det 13:e hålet, erbjuder ett komplett utbud av träningsfaciliteter

The New Course
Öppnad 1990, denna Paul Kring designade bana presenterar ett spännande test av golf. Paul Krings har designat ett antal europeiska golfbanor, bland annat prestigefyllda GC Schloss Maxlrain i södra Tyskland. Beläget i kullarna ovanför Atalaya Old Course, belönar New Course precision utanför tee, snarare än ut-och-ut-längd. Ett antal fairways och greener har backar och höjdförändringar, vilket kräver noggrant slagval.
Banan erbjuder underbar panoramautsikt över den omgivande landsbygden, Medelhavet och Gibraltar, och tack vare sitt läge borta från trafikerade vägar ger den en lugn miljö där du kan njuta av din golfrunda. Vilda djur finns i överflöd under hela banan, inklusive sjön på det pittoreska 4:e hålet, och det finns en naturlig skog i mitten av banan, med korkek, olivträd och johannesbrödträd. Även om det finns några stigningar är banan perfekt gångbar, men i sommarvärmen rekommenderas spelare att hyra en buggy.
The New Course ingår i vår fleråriga investeringsstrategi utformad för att kontinuerligt upprätthålla och förbättra dess presentation och spelbarhet under vår 12-månaders golfsäsong.
Första tee ligger en bit från Atalayas Golf Academy och ger praktiska träningsmöjligheter att värma upp inför matchen. Var noga med att stanna för en kaffe och ett mellanmål på Old Course-kaféet när du tar dig till New Course, där du också hittar ett antal vattenfontäner för att ge uppfriskningar under din runda.
Deluxe Land View - 3 GreenFee - All inklusive
8.249 SEK
Boka Nu
Rum Standard med utsikt över land - 4 GreenFee - All inklusive
8.648 SEK
Boka Nu
Rum Standard med utsikt över land - 3 GreenFee - All inklusive
8.749 SEK
Boka Nu
2 Greenfee - STANDART JUNIOR SUITE GARDEN VIEW - All inklusive
10.049 SEK
Boka Nu
Deluxe Land View - 3 GreenFee - All inklusive
10.349 SEK
Boka Nu
Rum Standard med utsikt över land - 3 GreenFee - All inklusive
11.049 SEK
Boka Nu
Standardrum med sidoutsikt över havet (huvudbyggnaden) - 3 GreenFee - All inklusive
12.596 SEK
Boka Nu
Standardrum med utsikt över trädgården (huvudbyggnaden) - 3 GreenFee - All inklusive
12.898 SEK
Boka Nu
Svit med havsutsikt - 4 GreenFee - All inklusive
15.798 SEK
Boka Nu
Rum Standard med utsikt över land - 4 GreenFee - All inklusive
16.249 SEK
Boka Nu
4 Greenfee-STANDARD ROOM GARDEN BUILDING - All inklusive
17.649 SEK
Boka Nu
MailingTitle

E-mail innehåll

MailingNamn
MailingEfterNamn
E-Mail
Ok

Skicka ett e-postmeddelande har lyckats

Varning

Skicka ett e-postmeddelande misslyckades