Golfresa med PGA proffset Mr. Belek Fredrik Hansson och PGA proffset Mr. Robert Makek


Greenfees & träning ingår!


Känner du Fredrik Hansson?


PGA Proffs, klubbchef, tränare och spelare med erfarenhet av att bygga hela golfanläggningar av toppklass. Han har massor av års erfarenhet av golf i allmänhet och av golf i Turkiet i synnerhet. Han var med om och varit delaktig på plats när Belek gick från en liten sömning ort med en golfbana till att bli det golfparadis det är idag. Han har till och med varit National Head Coach för det Turkiska golfförbundet! Är det någon man ska åka med när man ska spela golf i Turkiet, så är det han. Han och tillsammans med PGA Proffs Robert Makek


Och nu har du chansen!!!


Våra tidigare Pro resor med PGA proffsen Mr. Belek Fredrik Hansson & Robert Makek blev en succé. Till och med succéer i plural eftersom vi var ”tvungna” att sätta in extra avresor! Eftersom det var flera som var med på resorna har uttryckt att de vill göra om Pro resan en gång till och att golfare som inte kunde följa med på de förra avresorna har hört av sig, så har vi nu en ny avresa i februari 2024!


Tillsammans med Mr. Belek på resan är även PGA proffset Robert Makek.

Den här gången går avresan till golfparadiset Belek 24 februari från Stockholm och Göteborg, 23 februari om du vill hänga med från Köpenhamn. Vi flyger så klart med direktflyg och sen vidare med transferbussen till golfparadiset Belek. Väl där får du en fullmatad golfvecka tillsamman med Fredrik och Robert får träna och spela med dem. Och så kör vi en liten tävling också, det hör till!


Vi spelar på Cornelia Golf Club, designad av en av världens mest kända golfare: Sir Nick Faldo. Här hittar du en Championship bana med totalt 27 hål och 3 olika 18 håls kombinationer: The King Course (hål 01–18) 6 373 m Par 72, The Queen Course (hål 10–27) 6 411 m Par 72 och The Prince Course (hål 19–27 & 01–09) 6 324 m Par 72.  Det är en underbart naturlig bana, omgiven av tallar och sand. En bred sandås sträcker sig genom resorten och Nick Faldo har utnyttjat den på de flesta hål med flera spektakulärt förhöjda teer och greener och den djärva bunkerstil han har infört är unik för denna del av Europa. Och vi får, förutom möjligheten att spela på en bana designad av mästaren själv, ordentligt med träningsmöjligheter då det finns flera träningsfaciliteter, inklusive en Driving Range och putting- och chipping greener.


Vårt hotell, Cornelia De Luxe Resort, ligger bara 5 minuter från banan med hotellets shuttle service. Det är ett 5-stjärnigt lyxhotell som verkligen förtjänar sina fem stjärnor. Dedikerad och serviceinriktad personal, härligt modern arkitektur, stort utbud av aktiviteter, omtalade kök i sina restauranger (det finns bland annat 5 à la carte restauranger). Dessutom har du hela 7 barer att välja mellan om du vill köra en ”After Golf”. Och även om den här resan inte är en badresa, så ligger hotellet praktiskt taget på stranden och en promenad på stranden piggar ju alltid upp.


Detta ingår i resan:

·       Direktflyg tur och retur från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Antalya

·       7 nätter i dubbelrum på Cornelia De Luxe Resort

·       All Inclusive

·       2 dagars träning inklusive fria Range bollar (Robert hälsar – ”nja, det där stämmer inte riktigt, vi kommer också ha lite små träningar varje dag för de som vill”)

·       4 greenfees på Faldo-banan Cornelia Golf Club

·       Golfbag ombord och incheckat bagage

·       Transfer tur & retur mellan flygplatsen och hotellet

·       Slagtävling (netto) där vinnare koras efter 4 dagar med fina priser.


Och allt detta ingår för SEK15 398! Eller SEK16 398 om du reser från Stockholm.


De tidigare resorna blev snabbt fullbokade och antalet platser på denna resa är dessvärre begränsade, så först till kvarn gäller!

MailingTitle

E-mail innehåll

MailingNamn
MailingEfterNamn
E-Mail
Ok

Skicka ett e-postmeddelande har lyckats

Varning

Skicka ett e-postmeddelande misslyckades