Karta

Gloria Golf Resort & SPA Rumsalternativ

Sök efter tillgängliga rumspriser!
Om oss
Gloria Golf Resort & SPA

Gloria Golf Resort översikt
En fantastisk femstjärnig resort som nu erbjuder 511 rum, sviter och villor. Gloria hotel har designats och inretts för att erbjuda golfare ett utmärkt ställe att bo på när de är på en all inclusive golfsemester i Turkiet. Hotellet är en bra bas för golf i Turkiet. Inbäddat i pinjeskogar vid foten av Taurusbergen, har denna lyxiga reträtt ett brett utbud av faciliteter för att tillgodose både golfare och icke-golfare.

Golfbanor
Det finns flera utmärkta banor i Belek, men gå till de gamla och nya banorna på Gloria Golf Club för att dra nytta av inhemska greenfee-priser. Faldobanan på Cornelia Golf Club är också utmärkt, liksom banorna på Sueno Hotels Golf Resort.
Var du än spelar, upplev det perfekta klimatet under lågsäsong och soliga fairways på sommaren, hålls banorna i Belek i orörda förhållanden och producerar några av de bästa golfbanorna i världen.

Boende
Hotellet har ett brett utbud av rumstyper, som alla är moderna, rymliga och välutrustade. I huvudbyggnaden finns 180 tvåbäddsrum och 113 franska sovrum. Det finns totalt 293 standardrum med balkonger och terrasser. Rummen har alla som standard direkta telefonlinjer, TV/satellitsystem, LCD-TV, luftkonditionering, rumsservice, internet och många fler utmärkta faciliteter.
Elegant inredda sviter och king-sviter finns också tillgängliga, med magnifik havsutsikt och alla bekvämligheter för en lyxig vistelse. Med sju olika typer av villor tillgängliga, är du bortskämd med valmöjligheter.

Restaurang och barer
Gloria Golf Resort erbjuder utmärkt fisk och skaldjur i överdådiga omgivningar. Alternativen kommer säkerligen att passa alla som bor på resorten eftersom valen sträcker sig från italiensk mat, ottomansk mat, bufféer och turkiska menyer. Det finns också gott om barer för dem som vill ha en avkopplande drink, inklusive en fristående nattklubb med direkt tillgång till stranden.

Spa & Fritid
Det finns ett unikt spa på Gloria Golf Resort, La Source SPA & Wellness, som erbjuder en avkopplande och terapeutisk atmosfär med sex massagerum och en rad påkostade behandlingar. Detta är den perfekta miljön för att bara koppla av och skämma bort dig själv.
Utöver spaet finns det många simbassänger och andra bra fritidsaktiviteter för mer aktiva gäster. Den omfattande sportklubben för gäster inkluderar ett gym, fotbollsfaciliteter, vattensporter, tennis och massor av andra aktiviteter. När det gäller golfbanan finns det en gratis pendelbuss till Gloria Golf Club bara några minuter bort, där hotellets gäster får reducerade greenfee och föredragna starttider.

Plats
Gloria Golf resort är perfekt beläget på stranden i centrala Belek och ligger bara 45 minuter från Antalyas internationella flygplats.

Gloria Golf Resort & SPA Foton och videor

med början från..
Lägsta pris och datum
MailingTitle

E-mail innehåll

MailingNamn
MailingEfterNamn
E-Mail
Ok

Skicka ett e-postmeddelande har lyckats

Varning

Skicka ett e-postmeddelande misslyckades