Karta

Gloria Verde Resort Rumsalternativ

Sök efter tillgängliga rumspriser!
Om oss
Gloria Verde Resort

Gloria Verde Resort översikt
Gloria Verde är ett mycket välackrediterat hotell i hjärtat av Belek, Turkiet. Med många närliggande butiker och restauranger, vacker kustlinje, ett brett utbud av faciliteter och närliggande golferbjudanden är Gloria Verde Resort den perfekta basen för din nästa golfsemester i Turkiet.

Golfbanor
Den fantastiska Gloria Verde Golf Resort är omgiven av många av de finaste banorna i Turkiet. Dra nytta av invånarnas greenfee-priser på Gloria Golf Club, som har två fantastiska layouter på plats - Old Course och New Course.

Boende
Hotellet har totalt 293 rum, allt från standardrum till sviter och villor. Varje standardrum har antingen en balkong eller terrass, varav många erbjuder fantastisk utsikt över Medelhavet. Varje rum är mycket vackert inrett och kommer med alla bekvämligheter du kan förvänta dig av en 5* resort. Om du behöver det där lilla extra under din vistelse, har juniorsviterna en större lounge och vardagsrum, eller för att känna dig som hemma bör urvalet av villor vara mer än tillräckligt.

Restaurang och barer
En mängd olika kulinariska läckerheter väntar dig på Gloria Verde Hotel. Njut av en buffémåltid på Mythos huvudrestaurang eller läckra franska rätter på Basilica A la Carte Restaurant. Alternativt kan du besöka Garuda Restaurant för en smak av Fjärran Östern, eller om du föredrar ett lätt mellanmål är Verde Pub platsen att gå. Det finns också fem barer att välja mellan, som erbjuder ett brett urval av törstsläckande drinkar.

Spa & Fritid
Askepion Spa & Thalasso är den perfekta oasen om du vill ha en ledig dag på golfbanan. Med ett utbud av massage-, ansikts-, salongs- och kroppsbehandlingar och massor av andra interna faciliteter, kommer Gloria Verde Resort garanterat att möta alla behov och förväntningar.

Aktiviteter på plats
Om du letar efter något att göra på plats på Gloria Verde Turkiet är du väl omhändertagen. Tennis och fotboll är två populära aktiviteter på hotellet, liksom att koppla av vid någon av poolerna eller på stranden, där gästerna också kan delta i vattensporter.

Saker att se och göra
En pendelbuss från hotellet tar dig in i hjärtat av Belek, där det finns mycket att göra för alla. Njut av de historiska platserna i Aspendos-teatern, stadsmuren och Hadrianus port. Alternativt kan du njuta av den hisnande utsikten över Koprulu nationalpark eller plocka upp några turkiska läckerheter medan du besöker Beleks marknad och olika butiker.

Gloria Verde Resort Foton och videor

med början från..
Lägsta pris och datum
MailingTitle

E-mail innehåll

MailingNamn
MailingEfterNamn
E-Mail
Ok

Skicka ett e-postmeddelande har lyckats

Varning

Skicka ett e-postmeddelande misslyckades