Karta

Sueno Hotels Deluxe Belek Rumsalternativ

Sök efter tillgängliga rumspriser!
Om oss
Sueno Hotels Deluxe Belek

Översikt
Det nya Sueno Deluxe Hotel är en av de finaste platserna i Belek-regionen. 426 lyxiga rum med en havsutsikt på 90 % fördelade på sex våningar gör denna resort unik. Sueno Golf Club ligger bara två minuter bort med bil på systerhotellet - Sueno Hotels Golf Belek.

Golfbanor
Det finns två fantastiska golfbanor på Sueno - Pines & Dunes. Dunes är tänkt att vara den enklaste av de två eftersom den är lite kortare, men noggrannhet är nyckeln här. Två ögreener på de 9:e och 18:e hålen på Pines Course ger en fantastisk men extremt tuff avslutning på din runda.

Boende
Hotellet har 426 rum med en havsutsikt på 90 %. Det finns 50 deluxe rum med utsikt över golfbanan och 185 deluxe rum med havsutsikt. Det finns även 10 infinity-sviter med egen pool och paviljong för den som vill ha lite mer avskildhet och utrymme. Alla rum är möblerade till högsta standard med balkong/terrass, klädkammare, trägolv och mattor, plattskärms-TV, luftkonditionering, minibar och höghastighets-Wi-Fi.

Restaurang och barer
När det gäller matställen på hotellet finns det sex à la carte-restauranger som sträcker sig från asiatiska till italienska samt de två huvudrestaurangerna. Alla à la carte-restauranger tar 10 € extra per person. Det finns 13 barer på plats på resorten och även på Birdie Bar som ligger vid golfklubben (ingår inte i all inclusive).

Spa & Fritid
Huvudpoolen på hotellet är den största i Belek – 7 006 kvadratmeter. Det finns fem andra pooler för vuxna och fem pooler för barn och spädbarn. Det finns också en vattenpark på plats med 10 rutschbanor - perfekt för barn.
Spa- och hälsocentret har tre pooler, ett gym, fem ångbad, sex bastur, sex turkiska bad och 25 behandlingsrum. Många behandlingar finns tillgängliga, såsom massage, hudvård, manikyr, pedikyr och hydroterapi (allt mot en extra avgift).

Plats
Sueno Hotels Deluxe Belek ligger på stranden i hjärtat av Belek, bara 45 minuters bilresa från Antalyas internationella flygplats.

Sueno Hotels Deluxe Belek Foton och videor

med början från..
Lägsta pris och datum
MailingTitle

E-mail innehåll

MailingNamn
MailingEfterNamn
E-Mail
Ok

Skicka ett e-postmeddelande har lyckats

Varning

Skicka ett e-postmeddelande misslyckades